Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1800 відгуків

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Новинка
  • В наявності
  • Код: 300215

Дріжджі для зернової сировини Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast 55г

99 

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Дріжджі для зернової сировини Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast 55г
В наявностіДріжджі для зернової сировини Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast 55г
99 
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

    Дріжджі Crystal Spirits Super Koji (Супер Кодзі) - це суміш спеціально підібраних цвілевих грибів, ферментів і штаму дріжджів, здатна оцукрювати і ферментувати практично будь-яку нескладену крохмалевмісну сировину без застосування складного процесу затирання.

  З цими дріжджами ви зможете виробляти якісні зернові дистиляти з різноманітної нескладеної сировини: ячменю, пшениці, жита, кукурудзи, рису, вівса тощо не вдаючись до складного процесу затирання або оцукрювання за допомогою ферментів. Просто засипте в теплу воду борошно або крупу, додайте дріжджі Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast і через два-три тижні зерновое сусло буде готове. Ця суміш містить відібраний шотландський штам вікарних дріжджів Saccharomyces cerevisiae, завдяки чому ви зможете отримати зерновий дистилят з прекрасними органолептичними властивостями.

- температура ферментації - 22 - 36°C. Ідеально - +25 - 28°C. - Толерантність – до 15%.

 

ЗАСТОСУВАННЯ:

Борошно або роздроблену крупу залити водою 30-35 ° C з розрахунку 4-5л води на 1 кг сировини. Вміст упаковки всипати в 250 мл води 30-35 ° C і залишити на 15-20 хвилин для регідрації, після чого добре перемішати і влити в підготовлене сусло. Перші 5 днів рекомендується двічі на день добре перемішувати затор, інакше сусло може закиснути. Забезпечити температуру бродіння в діапазоні від +22 до +36°C. Процес бродіння займає близько 2-3 тижнів. При температурі нижче оптимальної термін бродіння збільшується.

УВАГА! Через наявність у складі цвілевого грибка ризопус отримане сусло не рекомендується куштувати на смак чи пити. Використовувати лише для подальшої дистиляції.

 

Дозування: одна упаковка на 6-8 кг зернової сировини.

Вага нетто: 55г

Основні
Вага55 г
Складвискарные дрожжи Saccharomyces cerevisiae, эмульгатор E491, ризопус (rhizopus oryzae), ферменты (a-amylase, glucoamylase, phytase), декстрозы моногидрат.
Тип дріжджівСухі
Виробник:Crystal Spirits
Термін придатності до:31.10.2024
  • Ціна: 99 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner